ΚΑΝΑΛΙΑ
Μελέτης Ηλίας: «Ήμουν ενήμερος για τα προβλήματα που είχε στο γάμο της η Βάσω Λασκαράκη, αλλά...»
- 04/05/2018
Με τη Βάσω Λασκαράκη παίζουν μαζί στη σειρά το Σόι Σου εδώ και τέσσερα χρόνια. Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Bachelor 2- μάλιστα μαζί ...

Με τηΒάσω Λασκαράκηπαίζουν μαζί στη σειρά το Σόι Σου εδώ και τέσσερα χρόνια. Με τονΓιάννη Τσιμιτσέλησυμπρωταγωνιστούσαν στην ταινίαBachelor2- μάλιστα μαζί τους έπαιζε και ηΚατερίνα Γερονικολού, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι η νέα σύντροφος τουΓιάννη.ΟΜελέτης Ηλίαςμιλά για τη σχέση του με το πρώην ζευγάρι, με τους οποίους είναι και κουμπάροι, στο περιοδικό People και τη Γωγώ Θωμά.

Η φημολογούμενη σχέση του Γιάννη με την Κατερίνα Γερονικολού-επειδή συμμετέχετε όλοι στοBachelor- σε έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση;

Μέχρι να αποκαλυφθεί -γιατί ηΒάσωείναι κλειστός άνθρωπος και δεν ανοίγεται εύκολα-, ήμουν ενήμερος για τα προβλήματα που είχε στο γάμο της αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες, δεν ήξερα τι μπορεί να συμβαίνει. Έχουν ένα παιδί και τοδιαζύγιοδεν τους αφαιρεί την ιδιότητα των γονιών. Όπως και να είναι, πρέπει να φαίνονται χαρούμενοι απέναντι στο παιδί τους. Το διαζύγιο ήταν ήρεμο. Δεν υπήρξαν σκοτωμοί και διαμάχες, πράγμα άσχημο γιατί συνήθως την πληρώνουν τα παιδιά. Πάντως, δεν με έφερε τίποτα σε δύσκολη θέση.

Έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάποιο δημοσίευμα που να αφορά εσένα και να σε έχει ενοχλήσει;

Το γεγονός ότι μπήκα στη σόουμπιζ ως έγγαμος με δύο παιδιά, με αποτέλεσμα να μην έχει υπάρξει κανέναgossipγύρω από την προσωπική μου ζωή, με κάνει να σκέφτομαι ότι για να είσαι σε ένα εξώφυλλο δεν φτάνει μόνο η δουλειά σου. Πρέπει να «πουλήσεις» και με έναν άλλον τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που το επιζητούν με οποιοδήποτε τίμημα. Εγώ στάθηκα τυχερός. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να πουλήσω τη βάφτιση του γιου μου για να είμαι στα πράγματα.

Έχεις νιώσει ποτέ το άγχος ότι χάνεις στιγμές των παιδιών σου;

Έχει τύχει να έχει γενέθλια η Κοραλένια, να είμαι στο θέατρο και να σβήνουμε την τούρτα μέσωskype. Αυτό σου δημιουργεί τύψεις. Ή όταν με πήρε η γυναίκα μου για να μου πει ότι ο Δημητράκης είπε «μαμά» και ήμουν στο γύρισμα. Είναι δύσκολο γιατί σκέφτεσαι ότι αυτό δεν θα ξανάρθει.

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

Μοιράσου το:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


RSS feed
για τις ταινίες της ημέρας
© 1997-2023 Phaistos Networks S.A.