ΚΑΝΑΛΙΑ
«Χρωστάω στην Εφορία λόγω των «πέτσινων» επιταγών που μου έδιναν στο Alter»
- 30/04/2018
Το τελευταίο καιρό ο Όμηρος Ευστρατιάδης πρωταγωνίστησε σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χρωστάει το υπέρογκο ποσό των 8.670.000 ευρώ ...

Το τελευταίο καιρό ο Όμηρος Ευστρατιάδης πρωταγωνίστησε σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χρωστάει το υπέρογκο ποσό των 8.670.000 ευρώ στο Δημόσιο, αλλά και να χωρίζει κιόλας από τη γυναίκα του Καλλιόπη (Πόπη) Δημητριάδη. Ο σκηνοθέτης αρκετά ενοχλημένος, σπάει τη σιωπή του και πρώτη φορά μιλά στην Espresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά γι' αυτό το θέμα.

«Δεν είμαι κακοπληρωτής της Εφορίας, αλλά είμαι ένα μεγάλο θύμα του Alter κι αυτά τα χρήματα που φαίνεται να χρωστάω, είναι χρήματα που δεν εισέπραξα ποτέ από το κανάλι» ξεκαθαρίζει και εξηγεί πως έχουν τα πράγματα: «Τα τελευταία χρόνια στο Alter έπαιρνα επιταγές που ήταν ακάλυπτες και όλο μου τις ανανέωναν με σκοπό κάποια στιγμή να φτιάξουν τα πράγματα και να τις πληρωθώ. Όμως, δεν τις εισέπραξα ποτέ. Το αποτέλεσμα; Αυτή η κατάσταση με τα χρωστούμενα του Alter δημιούργησε στην Εφορία μια πλασματική εικόνα για χρέη μου, που φυσικά όχι μόνο αδυνατώ να πληρώσω, αλλά είναι και άδικο να πληρώσω, αφού δεν ανταποκρίνεται σε χρήματα που πήρα. Μιλάμε για «πέτσινες» επιταγές, τις οποίες για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιρνα μέχρι να κλείσει το κανάλι και τελικά - όπως είναι γνωστό - κι εγώ και τόσοι άλλοι εργαζόμενοι εκεί χάσαμε τα λεφτά μας» αναφέρει στη συνέντευξη του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

Μοιράσου το:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


RSS feed
για τις ταινίες της ημέρας
© 1997-2023 Phaistos Networks S.A.