ΚΑΝΑΛΙΑ
Η Μάγκυ Ταμπακάκη αποκαλύπτει: «Ο Τιμολέων και η παραγωγή του MasterChef...»
- 27/04/2018
Η Μάγκυ Ταμπακάκη έδωσε συνέντευξη στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της ...

Η Μάγκυ Ταμπακάκη έδωσε συνέντευξη στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο ιταλικό MasterChef.

Όσο ήσουν στο παιχνίδι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες σου από το ιταλικό MasterChef και από το πτυχίο που κρατούσες στα χέρια σου; Είσαι τελικά επαγγελματίας;

Ο Τιμολέων και η παραγωγή το ήξεραν εξαρχής. Τον Μάιο του 2016 συμμετείχα στο ιταλικό ΜasterChef το οποίο απευθυνόταν μόνο σε ερασιτέχνες και έφτασα μέχρι τους 28 ανάμεσα σε 25.000 αιτήσεις. Όταν, λοιπόν, είχα φτάσει στους 40 και υπογράφαμε τα συμβόλαια είδα ότι αυτοί που θα περνούσαν στους 20 θα έπρεπε να μείνουν στο σπίτι για τρεις μήνες. Εγώ στο μεταξύ δεν ήξερα για εγκλεισμό γιατί το MasterChef της Ιταλίας δεν δείχνει σκηνές από το σπίτι. Επίσης, αν ήθελες να αποχωρήσεις οικειοθελώς θα έπρεπε να πληρώσεις ρήτρα 50.000 ευρώ.

Στην τελευταία δοκιμασία έφαγα φρίκη, μου έλειπε ο μικρός που ήταν 10 μηνών. Στο Bootcamp έκλαιγα όλη μέρα, τον ένιωθα στην αγκαλιά μου, μου έλειπε η μυρωδιά του. Και επειδή δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς έκανα επίτηδες λάθος τη συνταγή. Έφτιαξα το πέστο με δύο σκελίδες σκόρδο. Από τότε δεν υπήρξε μέρα που να μην ονειρευτώ ότι βρίσκομαι στο MasterChef, με είχε στοιχειώσει. Τον Γενάρη του 2017 γράφτηκα σε μια σχολή όπου έκανα μαθήματα μια φορά την εβδομάδα για ενάμιση μήνα, ενώ το καλοκαίρι δούλεψα πέντε μέρες σε catering. Αυτή είναι όλη κι όλη η εμπειρία μου με τη μαγειρική.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

Μοιράσου το:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


RSS feed
για τις ταινίες της ημέρας
© 1997-2023 Phaistos Networks S.A.