ΚΑΝΑΛΙΑ
Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: «Στο ταξίδι στις Μαλδίβες...»
- 26/04/2018
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ, καθώς το ειδύλλιο τους ...

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ, καθώς το ειδύλλιο τους έχει κεντρική θέση σε κάθε σχετική στήλη. Στο Down Town, ο Πάνος Ζόγκας μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες γι' αυτή την γνωριμία και την εξέλιξη της σχέσης τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα λέει φίλος του ζευγαριού για το ταξίδι τους στις Μαλδίβες.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο με τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα, τον έκανε να κανονίσει ταξίδι στις Μαλδίβες το Πάσχα». Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο ταξίδι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός. «Στις Μαλδίβες τής καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο. Στην ονομαστική της γιορτή, τής έκανε δώρο ένα Rolex», λέει η ίδια πηγή. Με λίγα λόγια, το ζευγάρι από τις 8 Μαρτίου που γνωρίστηκαν μέχρι σήμερα άφησε ανοιχτή την πόρτα αμέσως στα media και δεν έχει καμία διάθεση να την κλείσει εφόσον αυτά δεν το ενοχλούν.

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

Μοιράσου το:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


RSS feed
για τις ταινίες της ημέρας
© 1997-2023 Phaistos Networks S.A.