ΚΑΝΑΛΙΑ
Είναι έγκυος η Χριστίνα Ψάλτη;
- 26/04/2018
Η Χριστίνα Ψάλτη περίμενε να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του πιο δικού της ανθρώπου, του Στάθη Ψάλτη, για ...

Η Χριστίνα Ψάλτη περίμενε να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του πιο δικού της ανθρώπου, του Στάθη Ψάλτη, για να δώσει τις απαντήσεις της. Τελικά είναι έγκυος ή όχι; Η ίδια απαντά στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη...

Αρχικά, δεν βλέπω κάποια φουσκωμένη κοιλιά. Άρα, να φανταστώ, δεν ισχύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη;Μα, γιατί δεν την βλέπεις; Πιάσε την κοιλίτσα μου να μου πεις, πόσων μηνών με κάνεις; Στα επόμενα δημοσιεύματα θα μάθουμε και πότε θα γεννήσω. Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή που μιλάμε.

Δηλαδή σε έναν μήνα μπορεί να είσαι έγκυος;Δεν ξέρω πώς τα φέρνει η ζωή. Για μένα το «ποτέ» και το «πάντα» είναι απαγορευμένες λέξεις. Την ίδια στιγμή που θα σου πω «ποτέ», θα το λουστώ κιόλας. Κάτι θα γίνει με το Σύμπαν και θα συμβεί. Οπότε θα σου μιλήσω για το τώρα. Και τώρα, δεν είμαι έγκυος.

Θα ήθελες ένα παιδί;Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις έναν σύντροφο. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω. Σε περίπτωση όμως που βρεθεί ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός για μένα και μου το βγάλει τότε, ναι, θα δημιουργούσα οικογένεια.

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

Μοιράσου το:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


RSS feed
για τις ταινίες της ημέρας
© 1997-2023 Phaistos Networks S.A.