Τρίτη , 17 Ιανουαρίου
ΚΑΝΑΛΙΑ
Follow Pathfinder TV on Twitter
iPhone optimized version of Pathfinder Tv
ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
- THE WALK AMONG THE TOMBSTONES
"People are afraid of all the wrong things."
Star , 12 Ιανουαρίου - 22:00 Γονική συναίνεση απαραίτητη
ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Imdb
βαθμολογία6.5/10
Imdb urlhttp://www.imdb.com/title/tt0365907
ΕΙΔΟΣ
Ξένη ταινία -
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
2014
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
60 λεπτά
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Ματ ήταν κάποτε ένας πολύτιμος αστυνομικός για το τμήμα της Νέας Υόρκης όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός, αρχικά, ο ντεντέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία, που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και δολοφονίας της γυναίκας του. Το πρώτο πράγμα, που ανακαλύπτει ο Σκάντερ είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν προέβησαν στο ίδιο διεστραμμένο έγκλημα για πρώτη φορά, αλλά ούτε φαίνεται να είναι και η τελευταία. Η έρευνα θα τον φέρει στα σοκάκια της Νέας Υόρκης και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα πριν οι εγκληματίες ξαναχτυπήσουν. Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση, στην οποία έμπλεξαν, είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη απ'A ότι μπορούσαν να φανταστούν…

ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Liam Neeson(Matt Scudder), Maurice Compte(Danny Ortiz), Patrick McDade(Bar Owner), Luciano Acuna Jr.(Dominican Banger #1), Hans Marrero(Dominican Banger #2), Laura Birn(Leila Alvarez), David Harbour(Ray), Adam David Thompson(Albert), Boyd Holbrook(Peter Kristo), Kim Rosen(Waitress - Jenny)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ/ΕΣ
Scott Frank
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Lawrence Block , Scott Frank
Μοιράσου το:

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ;
  • αδιάφορη
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ενδιαφέρουσα

Καμία ψήφος μέχρι τώρα

Κάνε την ερώτησή σου για ταινίες και σειρές στο Pathfinder Experts!

Έχεις απορίες ή χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με κάποιο θέμα; Κάνε την ερώτησή σου στην υπηρεσία Pathfinder Experts και τα μέλη της κοινότητας θα σου απαντήσουν!

RSS feed
για τις ταινίες της ημέρας
© 1997-2017 Phaistos Networks S.A.